Hosted by: 4 Lions, Zlarin
  • Live

Zlarin- marine, Zlarin, [ Right now, LIVE ] LiveStreaming cameras from Croatia

Camera info

weather

24o C 31% 1012 hPa

Zlarin

Otok Zlarin jedan je od otoka šibenskog arhipelaga. Maleno, mirno i tiho mediteransko naselje kamenih kuća. Zlarin je poznat i kao“ zeleni otok“ jer obiluje prekrasnim vinogradima i maslinicima. Jedan je od otoka koji je rekao NE automobilima. Unatoč 16 km izgrađenih cesta i puteva, na otoku je zabranjen promet automobilima pa ga to čini oazom mira. Zlarin ima oko 2700 sunčanih sati godišnje, po čemu je jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu. To je i čaroban otok koralja i nadaleko poznat po dugoj tradiciji koraljarstva. U Zlarinskom muzeju koralja sa koraljarnicom možete kupiti nakit od koralja, ali i vidjeti čitav postupak njihove izrade. Sredinom kolovoza održava se manifestacija Ispraćaj koraljara kao podsjetnik na tradiciju dugu 600 godina.

Facebook comments

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners

This web site uses cookies for better performance and functionality. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. More information »