Ces't is d' Best - International street festival - news - LiveCamCroatia, Explore Croatia
Ces't is d' Best - International street festival

Ces't is d' Best - International street festival

Dođite na Cest is d ’Best, koji se odvija na trgovima i ulicama našeg prekrasnog Zagreba, kada grad postaje još veći, šareniji i razigraniji!

Održava se od sada već daleke 1997. te ove godine slavi 22. izdanje. U 5 dana festivala 20 -ak zemalja predstavit će 700 sati programa u kojemu će sudjelovati 500 sudionika. Zagrebački ulični festival Cest is d’Best i ove godine ponovo će na ulice dovesti veselje, zabavu i smijeh. Na tom najrazigranijem festivalu u gradu svojim će zabavnim i otkačenim izvedbama umjetnici iz cijelog svijeta ponovno stvoriti cirkusku atmosferu i uveseljavati Zagrepčane i turiste. Festival će trajati od 30. svibnja do 3. lipnja i odvijat će se na par lokacija u gradu. Glazba, ulični teatri, performeri, cirkus, ples, likovni program, dječji program, sportska događanja su osnovni sadržaji festivala Cest is d’Best koji će promijeniti sliku šireg centra grada.

Kada svoj grad pretvorite u veliku pozornicu, a sve je to prostor na platnu, dopuštajući umjetnicima i svima koji žele slobodno djelovanje i probuditi svoju pjesmu i boje kroz kreativnost i umjetnost - dobivate CEST IS D 'BEST

Zato ne propustite biti sudionikom ove najrazigranije zagrebačke manifestacije, na kojoj ćete se dobro zabaviti, pa i nasmijati do suza, jer polet, veselje i smijeh su osnovne karakteristike ovog festivalskog događanja u Zagrebu, te slobodno možemo reći , na jednom od najboljih uličnih festivala u Europi.

Putem naših kamera festival možete pratiti na par zagrebačkih lokacija.

 

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners