Hosted by: Hotel Selce
  • Live

Selce - Riva, Selce, [ Right now, LIVE ] LiveStreaming cameras from Croatia

Camera info

weather

18o C 48% 1017 hPa

Selce

Selce se nalazi na sjeveroistoku Kvarnera i ubraja se u Crikveničku rivijeru, obzirom da je u neposrednoj blizini Crikvenice. Ovaj je gradić nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas, sa svojom stogodišnjom tradicijom u turizmu je primamljiva turistička destinacija koja privlači svojim prirodnim ljepotama. Klima je blaga s više od 2500 sunčanih sati godišnje, prosječno temperaturom od 25 ° C ljeti i kupališnom sezonom od svibnja do listopada. Za početak organiziranog turizma u Selcu, smatra se davna 1894. godina, kada je otvoreno prvo morsko kupalište. Gotovo je cijela obala uređena kao plaža, a šetnica duga 8 km ga spaja s Crikvenicom i Dramljem. Šetnica Selcem se naziva „šetnica zdravlja“, a gradić je zbog ugodne klime dobio etiketu pogodnog mjesta za boravak svima koji imaju respiratornih, reumatskih i srčanih tegoba. Stoga nije čudno da su upravo tu sagrađene Terme Selce pogodne za fizikalnu terapiju, što gradiću daje i aspekt lječilišnog turizma. Ipak je Selce prije svega mjesto pogodno za ljetovanje cijele obitelji. Uz čisto more odlikuje se još i brojnim sadržajima, sportskim događanjima i kulturnim manifestacijama i koncertima. U ponudi ima nekoliko hotela, čak dva autokampa i velik broj pansiona, apartmana i soba. Na relativno malom prostoru, nudi odličan izbor pizzeria, bistroa, slastičarnica i suvenirnica.

Facebook comments

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners

This web site uses cookies for better performance and functionality. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. More information »