• Live

Mlini, Gusar V.K., Mlini, [ Right now, LIVE ] LiveStreaming cameras from Croatia

Camera info

weather

12o C 100% 1007 hPa

At the very center of the bay in Mlini stands a water polo club with its pool. The bay allows for an open view of a charming village, as well as the first-rate hotel Mlini, located a short stroll away from the pool. There's plenty of summer matches to enjoy here, especially with a cold drink from the Gusar cafe.

Mlini

Na području nazvanom Župa dubrovačka, u mjestu raskošne mediteranske vegetacije smjestilo se mjesto Mlini. Ovo je mjesto prekrasnog mora, plitkih šljunčanih plaža, zaštićenih uvala, šetnica, ljetnikovaca, cvjetnih vrtova te brojnih hotela i vila.

Od Dubrovnika je udaljeno svega 11 km, stoga svi vi koji želite miran odmor uz mogućnost uživanja u raznim događanjima velikog grada, dođite u Mline. Naziv Mlini potječe od mlinova koji su se nekada koristili za pogon vode iz rječice Zavrelje koja se nalazi u mjestu.

Ono što posebno ističe ljepotu Mlina su mirisni parkovi te bogata kulturno-povijesna baština iz antičkih vremena. Svakako vrijedi posjetiti crkvicu sv. Duha kao i crkvicu sv. Roka. Mlini su danas iznimno atraktivna lokacija te jedno od najrazvijenih turističkih područja dubrovačke regije. To nimalo ne čudi, ako uzmemo u obzir brojne plaže, prekrasne uvale, škole ronjenja, fitnes centar, izvrsne restorane te mnoge druge atrakcije koje ovo mjesto pruža. Svi oni koju vole ležati na plaži i sunčati se po cijeli dan, bit će oduševljeni činjenicom da je u Mlinima godišnje čak 2670 sunčanih sati!

Ljubitelji aktivnog odmora uživat će u tenisu, odbojci, biciklizmu, ribolovu, ronjenju, windsurfingu, parasailingu, nogometu, skijanju na vodi te brojnim drugim aktivnostima.

Svi ljubitelji gastronomije ovdje će se itekako kvalitetno počastiti u nekom od brojnih restorana ili mjesnih konoba. A svi oni željni provoda i dobre zabave također će pronaći nešto za sebe u nekom od atraktivnih noćnih klubova.

Dakle, u Mlinima možete dobiti sve – i miran odmor u opuštajućem mediteranskom mjesto kao i vrhunsku zabavu. Lijepe plaže, skladna priroda i atraktivan sadržaj – što je više potrebno za savršen odmor?

Dođite u Mline i uvjerite se u istinitost svake napisane riječi!

#mlini #dubrovnik #zavrelje #šljunčaneplaže #parkovi #dubrovačkaregija

Facebook comments

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners