Hosted by: Oaza Mira
  • Live

Drage - camp - Oaza mira, Drage, [ Right now, LIVE ] LiveStreaming cameras from Croatia

Camera info

weather

19o C 39% 1018 hPa

Drage

Drage su turističko i ribarsko mjesto pokraj Pakoštana na pola puta između Zadra i Šibenika. Drage na prvi pogled osvajaju prirodnošću ambijenta. Ovo malo mjesto ima pristup, s jedne strane, na Jadranu, a drugi na jezeru „Vransko jezero“.

U blizini Draga nalaze se 2 nacionalna parka i park prirode koje možete posjetiti, Nacionalni parkovi Krka i Kornati, te Vransko jezero koje je najveće u Hrvatskoj. Sva tri parka pružaju izvrsnu priliku za uživanje u netaknutoj prirodi kao i predivnim prirodnim fenomenima tipičnim za područje Hrvatske. Za one koji nisu preveliki ljubitelji mora i morske ribe, blizina Vranskog jezera daje mogućnost uživanja u slatkovodnom kupanju i ribarenju.

A za one koji ipak preferiraju more, u samim Dragama smjestio se prekrasan kamp Oaza mira. Uz čisto more, izuzetno razvedenu obalu s pogledom na brojne otočiće, priroda je stvorila prekrasne plaže u kojima danas brojni turisti u ljetnim mjesecima uživaju u suncu i moru. Po svojem miru i tišini, a ipak uz sve pogodnosti modernog turizma, uz prekrasne šljunčane uvale, Drage su idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima.

 

Facebook comments

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners