Hosted by: Oaza Mira
  • Live

Drage - camp - Oaza mira, Drage, [ Right now, LIVE ] LiveStreaming cameras from Croatia

Camera info

weather

18o C 77% 1013 hPa

Drage

Drage su turističko i ribarsko mjesto pokraj Pakoštana na pola puta između Zadra i Šibenika. Drage na prvi pogled osvajaju prirodnošću ambijenta. Ovo malo mjesto ima pristup, s jedne strane, na Jadranu, a drugi na jezeru „Vransko jezero“.

U blizini Draga nalaze se 2 nacionalna parka i park prirode koje možete posjetiti, Nacionalni parkovi Krka i Kornati, te Vransko jezero koje je najveće u Hrvatskoj. Sva tri parka pružaju izvrsnu priliku za uživanje u netaknutoj prirodi kao i predivnim prirodnim fenomenima tipičnim za područje Hrvatske. Za one koji nisu preveliki ljubitelji mora i morske ribe, blizina Vranskog jezera daje mogućnost uživanja u slatkovodnom kupanju i ribarenju.

A za one koji ipak preferiraju more, u samim Dragama smjestio se prekrasan kamp Oaza mira. Uz čisto more, izuzetno razvedenu obalu s pogledom na brojne otočiće, priroda je stvorila prekrasne plaže u kojima danas brojni turisti u ljetnim mjesecima uživaju u suncu i moru. Po svojem miru i tišini, a ipak uz sve pogodnosti modernog turizma, uz prekrasne šljunčane uvale, Drage su idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima.

 

Facebook comments

Sing up for newsletter

Enter your e-mail address to receive informations about Live Cam Croatia. (E-mail address is used only for the purposes of sending promotional offers and news, is not publicly visible)

Our partners

This web site uses cookies for better performance and functionality. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. More information »