Dubrovnik - otok Lokrum, video snimka timelapse - LiveCamCroatia, Istraži Hrvatsku
  • Offline

Dubrovnik - otok Lokrum, video snimka timelapse

  • 150.851 Pregled(a)

Kamera info

Vrijeme

15o C 67% 1018 hPa

Naša kamera prikazuje otok Lokrum, otok fantastičnog spoja prirode i povijesti. Posjetite li ga, doživjet ćete sve čari lokrumske tajanstvenosti. Shvatit ćete zbog čega je upravo Lokrum omiljena zelena oaza Dubrovčana. Otok je udaljen svega desetak minuta plovidbe od Dubrovnika i idealno je mjesto za odmor i opuštanje. Ovdje možete uživati u najfinijim mediteranskim i autohtonim delicijama, kušati neke od najboljih domaćih likera, uživati u koktelima, kupati se na nekoj od brojnih prekrasnih plaža, šetati uređenim stazama i otkriti razne povijesne znamenitosti.

Imat ćete priliku uživati i u prekrasnim vidikovcima od kojih posebno valja istaknuti najviši vrh otoka gdje je smještena tvrđava Royal odakle seže pogled koji oduzima dah. U blizini tvrđave nalazi se Lazaret u kojem su svoj dom pronašla četiri magarca - Royal, Lazar, Max i Ćiro II koji su glavna atrakcija i miljenici brojnih posjetitelja, posebno djece. Lokrum nudi opuštanje i razonodu za sve generacije.

#lokrum #dubrovnik #tvrđavaroyal #lazaret

Prijavite se na newsletter

Upišite svoju Email adresu i primajte informacije o LiveCamCroatia. (e-mail adresa se koristi isključivo u svrhe slanja promotivnih ponuda i novosti, nije javno vidljiva)

Naši partneri