Istria Grandfondo 2017

Istria Grandfondo 2017

U periodu od 6. – 8. listopada u Umagu i Novigradu održati će se 6. izdanje Istria Grandfondo 2017, međunarodnog biciklističkog maratona, sa startom i ciljem u Umagu i Novigradu. Grandfondo je oblik cestovnog, biciklističkog događanja koji podrazumijeva spontanu vožnju velikog broja sudionika, od natjecatelja u punoj formi do rekreativaca i obitelji, a nudi više različitih ruta. U subotu se sprema pravi izazov za kondicijski spremne bicikliste koji mogu birati između dviju dionica, od 90 km (Grandfondo Small) ili 136 km (Grandfondo Classic). U nedjelju je na rasporedu rekreativna biciklijada (Istria Grandfondo Family & Gourmet Tour) koja će prolaziti Novigradom i okolicom uz more, maslinike i vinograde dionicom dugom 25 km. Naravno da se mora malo i predahnuti, pa je tako spremno 6 okrepnih postaja na kojima će sudionici moći degustirati razne gurmanske istarske delicije. Maraton je lani okupio čak 800 biciklista iz 10-ak zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija, a ove godine donosi 120 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove.

Bogati program nudi poznate biciklističke brendove u Expo zoni, dječji program te organiziranu biciklističku turu sa stankom u wine baru, modnu reviju, bogatu gourment ponudu i ono što je najvažnije – odličnu atmosferu!

Istria Grandfondo nije samo prilika da se provozate na svom biciklu nego je i prilika da otkrijete sjeverozapadnu istru kao jedinstvenu biciklističku regiju!

http://www.livecamcroatia.com/gradovi-hrvatske-web-kamere/novigrad-veliki-trg/
http://www.livecamcroatia.com/najljepse-marine-i-lucice-hrvatske/novigrad-mandrac-web-kamera-prijenos-uzivo/

http://www.livecamcroatia.com/najljepse-marine-i-lucice-hrvatske/11321-2/
http://www.livecamcroatia.com/gradovi-hrvatske-web-kamere/umag-glavni-trg-turisticka-web-kamera/
http://www.livecamcroatia.com/gradovi-hrvatske-web-kamere/umag-turisticka-web-kamera-uzivo/

Sorry, comments are closed for this post.