24. Svjetski dan sporta 25. svibnja, Grad Mali Lošinj.

Pozivamo sve građane Malog Lošinja da nam se pridruže u obilježavanju 24. Svjetskog dana sporta 25. svibnja.
Grad Mali Lošinj već sedamnaestu godinu sudjeluje u organizaciji Svjetskog dana sporta. Svrha i cilj održavanja Svjetskog dana sporta je sudjelovanje što većeg broja građana u cjelodnevnim sportskim aktivnostima, bez obzira na spol, dob, kondicijsku spremu ili zdravstveno stanje. Poruka koju želimo prenijeti obilježavanjem ovog dana je ˝življenje što kvalitetnijim i zdravijim načinom života˝.

Svjetski dan sporta u Republici Hrvatskoj održava se svake godine, a za ovu godinu određen je datum 25. svibnja pod pokroviteljstvom UNESCO-a. Glavni organizatori su Grad Mali Lošinj, za naše područje, te Hrvatski savez sportske rekreacije ˝Sport za sve˝ koji je kao član Svjetskog pokreta ˝Sport za sve˝ TAFISA, udružen u Međunarodni olimpijski odbor.
Stoga još jednom pozivamo sve da sudjeluju u obilježavanju Dana sporta bilo uključenjem u jednu od mnogih sportskih aktivnosti koje će se održavati tijekom dana ili podržavanjem cijele akcije svojim prisustvom 25.svibnja 2016. u 17h na glavnom gradskom trgu. Također, sportski klubovi imaju Dan otvorenih vrata te pozivaju sve građane da ih posjete, prisustvuju njihovim treninzima i vide kojim se sve aktivnostima bave.

Mobilna web kamera LOŠINJ: LIVE STREAMING – NO COMMENT!

Sorry, comments are closed for this post.