18. Obrtnički sajam Istre (8.-11. listopad)

18. Obrtnički sajam Istre (8.-11. listopad)

Za sve obrtnike i poduzetnike koji se bave proizvodnim djelatnostima dobro je da u idućim danima posjete Obrtnički sajam Istre koji će se održati u Puli (Karolina). Budući da je Sajam prodajnog karaktera, poduzetnici će moći lako doprijeti do novih partnera i potrošača, a tijekom četiri dana Sajmom će prodefilirati između 12 i 15 tisuća ljudi.

I posjetitelji će imati koristi od Sajma jer će imati priliku vidjeti zanimljive izlagače, koji će nastojati ih što više uputiti u vlastite proizvode. Svakako da je ovo dobra prilika i za one koji proizvode na tržištu i za potrošače.

Glavni organizator je Obrtnička komora Istarske županije, a Sajam će se održati u montažnoj hali površine 1.400 kvadratnih metara, kao i na otvorenom prostoru.

Sasvim sigurno nas očekuje mnoštvo zanimljivosti, a jedna od njih, za poduzetnike, je da će se moći upoznati s prilikama koje su nude u vidu potpora i subvencija za njihovo poslovanje. Predavanja na tu temu zanimat će i one koji razmišljaju ući u svijet poduzetništva, a sigurno da će naglasak biti na fondovima Europske unije, iz kojih se može povući znatan novac za poslovanje.

Ukoliko imate priliku, svakako posjetite ovaj Sajam jer zanimljivosti neće manjkati.

A web kameru sa sajma uskoro možete pratiti na ovom linku:
http://www.livecamcroatia.com/eventi/18-obrtnicki-sajam-istre-pula-karolina-08-11-10-2015/

Sorry, comments are closed for this post.